Anse
Fotografie Plechtige Communie

Plechtige communie ideetjes – Anse 27/09/2020

Ik probeer altijd overal wat inspiratie op te doen voor foto’s en kaartjes. Daarom wil ik mijn plechtige communie ideetjes ook met jullie delen.
Dit is het resultaat geworden van de Plechtige communie van Anse.

Model Anse

Zoals ik reeds zei, op deze pagina staat Anse “in the picture”.
Dit is een vrolijke meid uit Aalst die altijd wel klaar is om een grapje te maken. Dit hebben we ook nu ondervonden. De fotoshoot verliep niet altijd direct vlekkeloos maar uiteindelijk zijn de foto’s prachtig geworden. Ze is fotogeniek en straalt temperament uit. Zo kennen we haar al 12 jaar…

Locatie

De aandachtige kijker zal het misschien wel al opgevallen zijn dat Anse en Isaura beiden hetzelfde kleedje aanhebben. Dit komt omdat zowel Isaura & Anse en de ouders van Anse en Isaura vrienden zijn van onze carnavalsgroep. Ze gaan ook de communiefeest samen geven, en vonden het daarom wel leuk dat de vriendinnetjes hetzelfde kleedje aanhadden. (wat trouwens een heel mooi kleedje is). We hebben een deel van de fotoshoot dan ook samen laten doorgaan. Aangezien Anse haar ouders een vakantieverblijf hebben in Balen, gingen we daar foto’s nemen.

Maar er zijn ook foto’s genomen in het Rozekensbos is Aalst, en in de velden in Moorsel waar er nog enkele zonnebloemen te vinden waren. Ze heeft die die op de grond lagen opgeraapt en zo hadden we meteen een kleurrijk accent op onze foto’s. Daarna heeft ze ze mee naar huis genomen en in een vaasje gezet.

Hobby's

Anse heeft vele hobby’s en één ervan is tennis. Daarom was het wel leuk om enkele foto’s te nemen op het tennisplein waar ze net die week op tenniskamp was.

Aangezien het al vrij donker was zijn de foto’s een beetje donker. Maar ze vonden het zelf wel leuk om ze toch te gebruiken voor een bladwijzer voor de vriendjes.

Nog plechtige communie ideetjes

Voor nog meer ideetjes kan je ook eens een kijkje nemen bij de plechtige communie van Fleur en natuurlijk ook bij de plechtige communie fotografie van Isaura.
En voor een jongen bij de communiekaartjes plechtige communie van Seppe.

Wil je een foto bewaren op je Pinterest? Klik dan gewoon op de foto en je komt meteen op de pins terecht.

Bedankt voor het vertrouwen in mij en dikke proficiat met je Plechtige communie en je Heilig Vormsel Anse! 😘

Liefs,

Gundi

Deze vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.