Bestemmingen

Reizen is mijn grote passie, of het nu om uitgebreide avonturen gaat of kleine uitstapjes. Ik koester alle bestemmingen en ben altijd klaar voor nieuwe ontdekkingen.

Vroeger ging ik niet zo vaak op vakantie als ik zou willen. Maar ik heb besloten dat daar verandering in moest komen. Mijn verlangen om steeds meer van de wereld te verkennen groeide met elke reis. (Gundi Discover, zoals ik het noem ;-))

 

Reizen

Naast verre reizen geniet ik ook van korte vakanties dicht bij huis. Ons eigen land, en de omringende regio, herbergen zoveel prachtige onontdekte plekjes. Vooral in 2020, met alle omstandigheden die ons dwongen om dichter bij huis te blijven, hebben we de kans gegrepen om meer te leren over de schatten van België.

Via deze pagina neem ik je mee op mijn reisavonturen in binnen- en buitenland en deel ik graag de informatie en tips die ik onderweg opdoe.

Inspiratie opdoen

Ik koester het plezier van het lezen van de persoonlijke ervaringen van anderen, vooral voordat ik zelf een bestemming voor mijn vakantie kies. Het is als het bladeren door de pagina’s van een reisverhaal, waarin de auteur de verborgen schatten, charmante hoekjes en onvergetelijke momenten deelt. Het geeft een voorproefje van wat je te wachten staat en wijst je meteen de weg naar de meest betoverende plekjes, zodat je je eigen ontdekkingsreis kunt plannen.

Ik streef ernaar om die bron van inspiratie voor jou te zijn, een reisgezel die je begeleidt door mijn eigen avonturen en ontdekkingen. Of het nu gaat om adembenemende natuurlijke wonderen, culturele hoogtepunten of culinaire pareltjes, ik deel graag mijn persoonlijke perspectief en praktische tips. Laat mijn ervaringen je gids zijn terwijl je je eigen reisroute samenstelt en jezelf onderdompelt in de magie van elke bestemming. Samen gaan we op ontdekkingsreis, en ik hoop dat mijn verhalen je reislust aanwakkeren en je inspireren om nieuwe horizonten te verkennen.

Kies uit volgende bestemmingen:

Reis je met me mee?

Om op de hoogte te blijven van mijn laatste blogposts en de nieuwste ontdekkingen laat je best je e-mailadres hier achter.

Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste reizen, wandelingen of ontdekkingen?