Samenwerken

Laten we samenwerken...

Wanneer ik iets koop in een winkel of een reis maak, lees ik ook graag de reviews van gewone gebruikers. Dan krijg je de mening van de gewone burger in plaats van de uitleg die de merken zelf over hun product schrijven. Elk hotel kan zeggen dat dat van hun het beste is, maar als je er als gewone toerist verbleven hebt, weet je wat goed en minder goed is. Wat de verborgen gebreken zijn. En of het een hotel is waar je bv. met kinderen welkom bent of dat het eerder op volwassenen en rust gericht is.

Ik geloof de review van een gebruiker ook meer dan wat het merk zelf over hun product schrijft.

Ik wil voor mijn publiek graag die bron van informatie zijn.
Zowel voor producten als voor reizen, citytrips, hotels, bezoekjes, lifestyle, fashion, juweeltjes, food, schoonheid….

Dingen uitproberen, zien wat er te beleven valt, of het een aanrader is én voor welk deel van de bevolking. Dat is het doel van dit deel  mijn blog.

Gaston Luga rugzak samenwerking

Naast reizen heb ik ook een grote passie voor fotografie. Ik wil iemand via mijn beelden laten meegenieten van wat ik zelf meegemaakt en gezien heb. En dit om zo anderen te inspireren om eventueel ook te reizen of die bepaalde producten uit te proberen.

Deze passie is gegroeid naarmate ik er meer mee bezig was. Ik geniet er van om dit online met met jullie te delen.

In de corona periode is ook mijn wandelpassie de kop gaan opsteken. Ik ondervond dat dit me op alle gebied goed deed. Toen ik dan ook nog merkte dat mijn publiek hier ook wel interesse in toonde, ging ik er nog verder mee aan de slag  Ik begon mijn wandelingen uit te schrijven en te illustreren met foto’s. Bij wandelinspiratie kan je al mijn wandelingen terugvinden en ze worden regelmatig geüpdatet.

In April 2021 richtte ik ook een Facebookgroep op “Wandelen en uitstappen in België” van inmiddels meer dan 1500 leden. Voel je vrij om hierbij aan te sluiten.

In de pers...

Op donderdag 22/7/2021 verscheen een artikel van mijn blog in HLN, dit in het kader van de samenwerking die ik had met Handicap International voor hun “WeMoveTogether” campagne.

Klik hier door naar het artikel: “Gundi blogt over reizen, fotografie en wandelen….” van Het Laatste Nieuws Aalst.

Samenwerking

Dus als jij een bedrijf bent dat het publiek wil laten kennismaken met hun producten, verblijven, …. dan kunnen we misschien samenwerken?
Ik maak graag mooie content zodat zowel de bedrijven als het publiek er iets aan hebben.

Heb je interesse in een samenwerking met mij?
Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.

info@gundiscover.be of vul het contact formulier in.

Bezoek zeker ook mijn sociale media pagina’s.

Samenwerking
Samenwerking
Samenwerken