Haspengouw per fiets ontdekken

Inspiratie

Bij de inspiratie pagina kan je, zoals het woord het zelf zegt, inspiratie opdoen in de brede zin van het woord. Van tips voor spelletjes, fashion tips, wandelideetjes, reviews van producten… en nog zoveel meer. Hier vind je het terug.

Inspiratie

Fashion

Ik geniet graag van het leven. En met genieten bedoel ik de brede zin van het woord.
Ik ga graag weg, ga graag eens op restaurant en daarvoor koop ik dan ook graag eens mooie nieuwe kleren.
Ik voel me veel beter in mijn vel als ik er goed uitzie. Dit zal wel voor jou ook zo zijn.

Aangezien ik dan vaak keuzes moet maken over welke dingen ik ga aankopen of waar we gaan naartoe gaan, weet ik hoe moeilijk dat soms is.
Ik ben namelijk heel slecht in keuzes maken.
Daarom is het altijd leuk om van iemand te horen of zij daar tevreden van zijn of waar zij hun mooi nieuw kleedje of hippe sneakers gekocht hebben.

Reviews

Zo kwam ik op het idee om op mijn blog ook mijn “lifestyle” ervaring te delen.

Heb ik toevallig een nieuw productje ontdekt, of iets waar ik super tevreden mee ben. Dan ga ik hier een review neerschrijven.

Zo hoop ik het “moeten kiezen” voor jou wat gemakkelijker te maken en je te helpen om nieuwe inspiratie op te doen.

Als je hierbij tips of advies voor mij hebt hoor ik het graag. Of wanneer je zelf een ervaring hebt met die producten mag je die steeds met mij delen.

Inspiratie

Genieten van de kleine dingen...

Doordat we door corona gedwongen werden om meer in eigen land te verblijven, gingen we met op zoek naar alternatieve hobby’s. Zo is iedereen beginnen wandelen en ook ik werd met de wandelmicrobe besmet.

Mensen die graag wandelen maar zich op de moeite zien om zelf wandelingen uit te stippelen wil ik helpen.
Ik deel bij “wandelinspiratie” al mijn wandelingen met jou. Ik zet daarbij alle informatie online die je nodig hebt om met de wandeling te kunnen starten. Bovendien plaats ik er voldoende fotomateriaal bij zodat je een impressie krijgt van wat je kan verwachten.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen