Over mij

Wie ben ik...?

Hoi,

Op deze pagina wil ik wat meer over mezelf vertellen. Ik ben Gundi. Lang geleden studeerde ik in Gent aan de hogeschool voor ergotherapie. Na 3 jaar studeren ging ik dan ook als ergotherapeut aan de slag in een rusthuis. In die periode trouwde ik met Frank en kregen we 2 zonen, Kobe en Seppe. Na 15 jaar werken in het rusthuis was het voor mij genoeg geweest en wou ik een volgende stap in m’n leven zetten. Ik ging opnieuw studeren, want wou heel graag mijn kennis doorgeven aan jonge mensen. Iets wat ik eigenlijk altijd al wou doen, werken met jongeren. Ik had altijd al een speciale band met hen. Iets wat in eerste instantie niet haalbaar leek, met een gezin met 2 kindjes van 1 en 4 jaar, lukte me toch.
Eind juni 2009 behaalde ik mijn diploma van leraar. Ondertussen was ik zelfs al een jaar aan de slag als halftime leerkracht en werkte ook nog halftime in het rusthuis.

Nu, zoveel jaren later werk ik nog steeds als fulltime leerkracht in de richting verzorging.

Hobby's

Ondertussen ben ik me blijven interesseren voor allerlei andere dingen. Zo heb ik meer dan 4 jaar avondschool mode gevolgd en leren omgaan met een naaimachine. En nu ben ik ook volop bezig om aan mijn conditie te werken met onder andere groepslessen in de plaatselijke fitness club. Ik haal daar zoveel energie uit en voel me veel beter in mijn vel daardoor.

Fotografie

En dan in 2016 kochten we een nieuw fototoestel. Een Canon EOS 70D. Een goede camera maar ik kon enkel op automatische stand foto’s nemen. Dus was de volgende logische stap dat ik ging avondschool fotografie volgen. Ik nam vroeger ook al vaak foto’s en was er veel mee bezig, maar in 2016 is m’n passie voor fotografie echt begonnen. Ik had ook een account op Instagram en het stijgende aantal volgers en de vele positieve reacties wakkerde deze passie enkel maar verder aan.

Daarna ging ik een nieuwe uitdaging aan. Zo heb ik zelf de foto’s en kaartjes gemaakt voor mijn jongste zoon Seppe zijn plechtige communie. Ik heb er heel wat stress voor gehad maar was wel tevreden van het resultaat.

Nu beginnen vrienden me te vragen om foto’s te nemen van hun feestje, babyborrel, braderij, communie, fotoshoot op school, ….
Dat maakt mijn zin in fotografie alleen maar sterker.

Ik wil jullie dan ook graag laten kennismaken met enkele van onze creaties. Want de meeste foto’s waar ik opsta zijn genomen door mijn man en kinderen. De instellingen en tips komen meestal dan wel van mij.

Van jongs af aan heb ik ook altijd graag voor het fototoestel gestaan. Ik ben een paar keer model geweest voor fotografen (in opleiding) en mijn droom was als kind om mannequin te worden. (aangezien ik 1m82 groot ben)

Reizen

Reizen was ook iets wat me altijd al aansprak. Ik wil een stukje van de wereld ontdekken. Jammer genoeg zijn we door de werken in ons huis nog niet zo heel veel op reis kunnen gaan. Maar als de mogelijkheid er is, of we kunnen hier en daar een citytrip meepikken, doe ik dat heel graag.

Ik ga nu vooral graag op reis om foto’s te kunnen nemen. Sinds ik de passie voor fotografie ontdekt heb, is reizen voor mij iets helemaal anders geworden.

Vroeger had ik niets meer nodig dan een zwembad en een goed boek. Nu wil ik toch wel iets van de omgeving meepikken. Achteraf kan ik dan ook enorm genieten van mijn foto’s. En dan komt Instagram en nu mijn blog in het spel. Want dat is dan de plek waar ik die kan showen.

Wat we allemaal al gezien hebben of meegemaakt wil ik heel graag met jullie delen.
Ik kan jullie tips of to do’s meegeven die wij zelf hebben moeten ontdekken. Dank je wel om me te inspireren en vergezellen tijdens mijn avonturen…

Wil je graag nog iets meer over mij te weten komen schrijf je het maar in de comments.

Groetjes

Gundi

Ower mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste reizen, wandelingen of ontdekkingen?

3 reacties

 1. Schreurs zegt:

  Beste Gundi, van 3 tot 6 april ’23 gaan wij naar Londen en fijn dat ik uw fantastische citytrip-ideeën tegenkwam omdat ze een geweldige richtlijn zullen zijn voor ons in april.
  Dankjewel! Paul, Tinne, Pieter(13) en Sofie(11) uit Neeroeteren

  1. Dag Paul, Tinne, Pieter en Sofie, het doet me plezier dat ik jullie kon inspireren voor jullie citytrip. Ik ben zeker dat jullie daar de tijd van jullie leven gaan hebben.
   Enjoy!!
   En als je post op sociale media, tag gerust @Gundiscover 😊

 2. JimmyHekLy zegt:

  Good luck 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.