Wie ben ik...?

Hoi,

Op deze pagina wil ik wat meer over mezelf vertellen. Ik ben Gundi. Lang geleden studeerde ik in Gent aan de hogeschool voor ergotherapie. Na 3 jaar studeren ging ik dan ook als ergotherapeut aan de slag in een rusthuis. In die periode trouwde ik met Frank en kregen we 2 zonen, Kobe en Seppe. Na 15 jaar werken in het rusthuis was het voor mij genoeg geweest en wou ik een volgende stap in m’n leven zetten. Ik ging opnieuw studeren, want wou heel graag mijn kennis doorgeven aan jonge mensen. Iets wat ik eigenlijk altijd al wou doen, werken met jongeren. Ik had altijd al een speciale band met hen. Iets wat in eerste instantie niet haalbaar leek, met een gezin met 2 kindjes van 1 en 4 jaar, lukte me toch.
Eind juni 2009 behaalde ik mijn diploma van leraar. Ondertussen was ik zelfs al een jaar aan de slag als halftime leerkracht en werkte ook nog halftime in het rusthuis.

Nu, 11 jaar later werk ik nog steeds als leerkracht in de richting verzorging.

Hobby's

Ondertussen ben ik me blijven interesseren voor allerlei andere dingen. Zo heb ik meer dan 4 jaar avondschool mode gevolgd en leren omgaan met een naaimachine.

Fotografie

En dan in 2016 kochten we een nieuw fototoestel. Een Canon EOS 70D. Een goede camera maar ik kon enkel op automatische stand foto’s nemen. Dus was de volgende logische stap dat ik ging avondschool fotografie volgen. Ik nam vroeger ook al vaak foto’s en was er veel mee bezig, maar in 2016 is m’n passie voor fotografie echt begonnen. Ik had ook een account op Instagram en het stijgende aantal volgers en de vele positieve reacties wakkerde deze passie enkel maar verder aan.

Van jongs af aan heb ik ook altijd graag voor het fototoestel gestaan. Ik ben een paar keer model geweest voor fotografen (in opleiding) en mijn droom was als kind om mannequin te worden. (aangezien ik 1m82 groot ben)

Reizen

Reizen was ook iets wat me altijd al aansprak. Ik wil een stukje van de wereld ontdekken. Jammer genoeg zijn we door de werken in ons huis nog niet zo heel veel op reis kunnen gaan. Maar als de mogelijkheid er is, of we kunnen hier en daar een citytrip meepikken, doe ik dat heel graag.

Wat we allemaal al gezien hebben of meegemaakt wil ik heel graag met jullie delen.
Ik kan jullie tips of to do’s meegeven die wij zelf hebben moeten ontdekken.Dank je wel om me te inspireren en vergezellen tijdens mijn avonturen…

Wil je graag nog iets meer over mij te weten komen schrijf je het maar in de comments.

Groetjes

Gundi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *