Fotografie

Mijn passie

Fotografie is voor mij een passie. Ik kom soms op plaatsen of zie dingen waarvan ik meteen denk: “dat zou een mooie foto zijn”.

Door de Canon Eos 70D te kopen, waar plots veel meer mee mogelijk was, is de passie alleen maar aangewakkerd. Ik kreeg meer complimentjes en  durfde daardoor zelf eens iets proberen.

Zo heb ik vorig jaar zelf de foto’s gemaakt voor mijn jongste zoon Seppe zijn plechtige communie. Ik heb er heel wat stress voor gehad maar was wel tevreden van het resultaat.

Nu beginnen vrienden me te vragen om foto’s te nemen van hun feestje, babyborrel, braderij, communie, fotoshoot op school, ….
Dat maakt mijn zin in fotografie alleen maar sterker.

Ik ga ook graag op vakantie en dan vooral om foto’s te kunnen nemen. Sinds ik deze passie heb, is reizen voor mij iets helemaal anders geworden.

Vroeger had ik niets meer nodig dan een zwembad en een goed boek. Nu wil ik toch wel iets van de omgeving meepikken. Achteraf kan ik dan ook enorm genieten van mijn foto’s. En dan komt Instagram in het spel. Want dat is dan de plek waar ik die kan showen. Maar nu ook hier natuurlijk.

Ik wil jullie dan ook graag laten kennismaken met enkele van onze creaties. Want de meeste foto’s waar ik opsta zijn genomen door mijn man en kinderen. De instellingen en tips komen meestal dan wel van mij.

2 Reacties

  1. I hope that you won’t stop writing such interesting articles. I’m waiting for more of your content. It’s so good that i’m going follow you!

    1. Thank you so much for your nice comment. I’m glad that you like it. Happy 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *