Kasteel van Mesen Lede
Fotografie Plechtige Communie

Plechtige Communie Seppe 10/05/2024

Ik voelde me heel erg vereerd, want ik mocht voor de tweede keer de grote dag van Seppe voor eeuwig vastleggen. 6 jaar geleden stond hij al eens voor mijn lens voor zijn eerste communie, en nu was het al de plechtige communie van Seppe. Leuk om de evolutie te zien. Kijk zeker eens naar zijn de foto’s van de eerste communie van Seppe.

Plechtige communie Seppe

Seppe is een verlegen jongen die niet graag voor de camera staat. Het was dan ook een uitdaging om er proberen voor te zorgen dat het voorbij was voor hij er last van begon te krijgen. Maar het viel veel beter mee dan verwacht. Hij heeft dat echt schitterend gedaan. Niets was hem te veel en bij elke pose bleef de lach op zijn gezicht verschijnen. Knap gedaan hoor man.

Locatie

De locatie voor de shoot was even zoeken. Brugge of Gent waren kanshebbers, maar aangezien het daar vaak veel te druk is, zag ik dat persoonlijk niet zo goed zitten. Van een vriendin die ook fotografie doet, kreeg ik de tip om naar Lede te gaan. Lekker kortbij en wat een toplocatie. De ruïne van het kasteel van Mesen is een erg leuke locatie, maar ook druk bezocht. De dag dat wij er waren, waren er 4 communicanten en nog 3 trouwers met hun shoot bezig. Het was dan ook de eerste mooie dag van het jaar.  Is niet evident natuurlijk om dan te zorgen dat er niemand anders op die foto staat. 😅

Voordeel was wel dat we voor onze foto’s gebruik konden maken van de voertuigen van de trouwers.

Plechtige communie Seppe

Dikke proficiat met je plechtige communie Seppe, en dank je wel voor het vertrouwen in mij als jullie fotograaf.

Liefs,

Gundi

Om te bewaren voor later...

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.