Sunflake packing cubes
Productervaringen Reistips

Packing cubes, op een geordende manier op reis

De packing cubes van Sunflake zijn perfect als je je bagage graag wat meer georganiseerd wil hebben. Nu is het vaak zo dat je in je koffer moet beginnen zoeken om iets te vinden. Voor je het weet ligt hij helemaal overhoop, en zijn al je kleren gekreukt. Met de packing cubes kun je pakketjes maken, en vind je in een wip alles terug. Ik testte ze voor je uit.

Packing cubes Sunflake
Compression packing cubes Sunflake

Waarom zou je packing cubes gebruiken?

Een koffer in- en uitpakken vind ik het minst leuke aan op vakantie gaan. Je komt toe op je bestemming en vindt niets meer terug. Iedereen begint er in te rommelen, en voor je het weet lijkt het alsof er een bom is ontploft.

Met de packing cubes kan je alles mooi onderverdelen in pakketjes, bijvoorbeeld eentje voor je ondergoed en kousen, voor je zwemkledij, voor je t-shirts, voor je truien…
En het handige aan deze packing cubes van Sunflake is, dat ze een sterke compressie rits hebben. Je stopt dus gewoon je kledij in de packing cube. En als je bijvoorbeeld met een kleine koffer reist, kun je de compressie rist dicht doen waardoor je de lucht uit je pakketje perst en je cube dus nog kleiner wordt. Handig om met een backpack op vakantie te gaan of enkel met handbagage.

Sunflake compressie rits
Sunflake compressie rits
Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste reizen, wandelingen of ontdekkingen?

Ik deed de test...

Ik maakte een handbagage klaar voor een 5-daagse citytrip.
Daarin zit dus voor 5 dagen ondergoed en kousen, 1 bikini,  1 t-shirt en 4 topjes, 1 trui voor als het ’s avonds koud is. Maar ook 2 shortjes, 1 broek en een lange jurk. Dit ging makkelijk in de 4 packing cubes. Er kon zeker nog andere kledij bij. En mijn handbagage koffer zat zelfs nog maar voor de helft vol. Er kon dus nog gemakkelijk een toiletzak en extra schoenen bij.

Packing cubes

Een ezel stoot zich geen 2 keer aan dezelfde steen

Als je verschillende koffers meeneemt kan ik ook aanbevelen om de pakketjes te maken met kledij van verschillende personen samen. Zo stak in T-shirts van mij en Frank samen in 1 pakketje. Of het ondergoed mix ik ook. Op die manier lopen we geen risico, mochten we toch 1 van onze koffers kwijt geraken onderweg. Zo ben je zeker dat je altijd iets van kledij hebt (of je moet al allemaal je koffers kwijt zijn).

Om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te vertrekken, kan ik je aanraden om zeker mijn blogpost: Bagage verloren? 7 tips waar je vooraf best aan denkt te lezen. Want niets is zo vervelend als op vakantie te zitten zonder koffer.

Packing cubes

Soorten packing cubes

Packing cubes

De meeste van de packing cubes zitten in handige pakketjes van 3 of 4 verpakt. Je hebt dan ook meteen verschillende groottes ter beschikking. Normaal zou dit ook voldoende moeten zijn voor een doorsnee reis. Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat ik dan niet alles in de cubes stop. Maar alle ondergoed en badkledij gaan er sowieso in. Zo moet je nooit op zoek naar een paar kousen of een onderbroek… 😉

Wij hebben gekozen voor de compression packing cubes. Die zijn volledig dicht aan alle zijden en hebben de handige rits.
Ze hebben ook desunflakes packing cubes” met een transparante voorkant. Handig om meteen te zien wat er in zit, zonder dat je de rits moet opendoen. Maar die hebben dan wel geen compressie rits.

Je zult dus moeten een keuze maken, wat voor jou het belangrijkste is.

Daarnaast hebben ze ook nog een speciale kabel organizer voor kabels van bijvoorbeeld een pc, gsm of fototoestellen. 

 

Een leuk weetje!
Door deze producten te kopen kan je helpen het regenwoud te beschermen. Voor elk product dat jij koopt, koopt Sunflake 1 m² regenwoud ter bescherming. Samen met Oasebos kopen en beheren ze het en zo laat je een stukje regenwoud na aan de volgende generaties.

Sunflake

Bestel je packing cubes met 10 % korting

Ik heb nog een fijn cadeautje voor jou, want met mijn kortingscode: gundi10 krijg je 10% korting op jouw bestelling! Kijk zeker eens op de website voor nog meer informatie.

Om te bewaren voor later...

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.