Whitestrips
Lifestyle Productervaringen

Wittere tanden met Whitestrips! Wie wil dat niet?

Je tanden zijn je persoonlijke visitekaartje

Ken je het gevoel dat hoeveel en hoe goed je je tanden ook poetst, ze precies nooit echt wit zijn. Ik heb vooral het probleem dat mijn tanden precies niet allemaal dezelfde kleur hebben.
Ik was dan ook heel blij dat ik van @whitestrips_shop de Oral-B Whitestrips mocht uittesten.

Dit is een veilige manier om je tanden te bleken met peroxide, hetzelfde product dat de tandartsen gebruiken. Maar er zit een lagere dosis in waardoor ze dus vriendelijker zijn voor de tanden. Daardoor is de behandelperiode wel iets langer maar de kans op (tijdelijke) gevoeligheid is ook kleiner.⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Whitestrips

De Whitestrips zijn een DIY-tanden-bleek-kit, het gebruik ervan is veilig, makkelijk en effectief.
Het zijn dunne, flexibele polyethyleen strips waarop een gelachtig tandbleekmiddel is aangebracht dat waterstof-peroxide bevat. Dit is dezelfde bleekgel die gebruikt wordt in traditionele methoden om de tanden veilig te bleken. De strips passen zich aan de vorm van uw tanden aan. Zo zorgen ze dat de gel met bleekmiddel lang genoeg op uw tanden kan inwerken om effectief hardnekkige verkleuringen in het tandoppervlak aan te pakken, waardoor uw tanden zichtbaar witter worden.

Dit is hetzelfde product als Crest Whitestrips. Die zijn in de VS  de Nr.1 tandenwitter. Een klasse A product afkomstig uit de VS en wereldwijd enorm populair. Maar hier worden ze verkocht onder de naam “Oral B-whitestrips”.

Hoe ga je nu te werk?

Whitestrips

In een pakketje zitten 28 strips. Daar kan je dus 14 dagen je tanden mee behandelen.

Bedoeling was om deze strips 2x / dag op mijn tanden te plakken gedurende een uurtje.

‘s Avonds kan je ze best plakken net voor het slapen gaan.
Daarna spoel je je mond en klaar is kees.

Whitestrips

Na enkele dagen zag ik al een verschil.

Ik heb daarom ook niet de hele verpakking opgebruikt. Ze raadden me van Whiteshop.nl namelijk zelf aan om, als ik tevreden was van het resultaat, er nog enkele op te sparen voor een vervolgkuur.

Zelfs nu, maanden later vind ik dat ik nog steeds het resultaat zie. Natuurlijk is dat heel erg afhankelijk van wat je bv. drinkt.
Rode wijn, koffie… zijn allemaal niet goed voor de kleur van je tanden.

Whitestrips
Whitestrips

Wat met gevoelige tanden

Daar vreesde ik ook voor.
Een warme tas koffie of een ijsje konden er vroeger al voor zorgen dat ik enorme tandpijn kreeg. Ik gebruik daarom altijd al een heel jaar door Sensodyne voor gevoelige tanden. En dat was precies wat ze me ook aanraadden om te blijven doen. Dat zou de kans op gevoeligheid sterk moeten verminderen.

Was ik blij toen bleek dat ik er helemaal geen last van had.
Ik ben dus echt wel een fan van deze strips.

Whitestrips

Garantie

‼️Wist je trouwens dat ze 100% tevredenheidsgarantie geven.

Omdat ze zo zeker zijn van de Oral-B Whitestrips zorgen ze ervoor dat je niets te verliezen hebt. Bij geen resultaat krijg je je gewoon je geld terug.

Mocht je interesse hebben om net als ik je tanden te verbleken kan je met mijn persoonlijke code “Gundi” je product bestellen met 10% korting en dit het hele jaar door.

Wil je graag meer info kan je doorklikken naar de Instagrampagina @whitestrips_shop of naar de website www.whitestrips-shop.nl

Instagramposts

Whitestrips
Whitestrips-shop.nl
Please follow and like us:

Deze vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *